Emma Heesters gaat nóg een stapje verder met superhete Insta-foto

Een aantal dagen geleden hadden we het al even Emma Heesters, de zangeres die in de afgelopen jaren bekendheid vergaarde, met name dankzij haar Youtubekanaal met ruim 4 miljoen abonnees. En behalve dat ze heel behoorlijk kan zingen, is Emma is ook gewoon heel fijn om naar te kijken, zo blijkt ook nu maar weer.

Vakantiekiekjes

Emma is momenteel op vakantie met haar vriend Wesley Hoedt, profvoetballer bij Lazio Roma en 6-voudig Oranje international. Emma postte zelf afgelopen week al een aantal pikante bikinifoto's bij het zwembad, maar vriend Wesley durfde nog een foto op zijn eigen Instagram te delen waarop ze nog een stapje verder gaat. En opnieuw hebben we daar geen enkel probleem mee...

Check de superhete foto waarop Emma Heesters nog een stapje verder gaat hier:

emma heesters

Eerder verschenen ook al deze fijna vakantiekiekjes van Emma:

emma heesters

emma heesters

Emma Heesters

Emma Heesters is zangeres, songwriter en bovendien de meest gevolgde musical YouTuber van Nederland, met maar liefst ruim 4 miljoen abonnees. Ze begon haar carrière met het uploaden van covers op YouTube en verzamelde zo al snel een toegewijde aanhang van miljoenen fans over de hele wereld. En laten we eerlijk zijn, daarbij ziet ze er ook gewoon bijzonder goed uit!

Bron en beeld: VKMag, Instagram Emma Heesters

 

 

Gepubliceerd op: 8 juni 2021

Tags

×