Bizar: EOTB-Dusty als streaker op veld bij voetbalwedstrijd

Dusty Taconis kennen we van het MTV-programma Ex On The Beach Double Dutch. Het was een spraakmakende deelnemer die de nodige avontuurtjes aanging. Een paar maanden terug kreeg hij een ongeluk waardoor hij een tijd in coma lag. Daar is hij nu herstellende van, maar stilzitten doet hij in ieder geval niet.

dusty streaker

Ex On The Beach Double Dutch

Dusty Taconis deed dit jaar mee aan Ex On The Beach Double Dutch op televisiezender MTV. Na zijn deelname zette hij zijn eigen zonnebrandcrème op, die hij – goor of niet – ‘Dusty Cream’ noemde. Vernoemend naar… nou ja, je snapt vast wat we bedoelen. Helaas kon hij zich niet 100 procent focussen op zijn nieuwe merk, want hij belandde in een eenzijdig scooterongeval.

Ongeluk

Dusty was, samen met o.a. Temptation Island’er Sonny, aan feesten op het strand. Onderweg naar iets toe, kreeg hij helaas een ongeluk. Een best zwaar ongeluk, want Dusty werd in coma gehouden om zo zijn leven te kunnen redden. Sinds een paar weken is hij uit het revalidatiecentrum en mag hij thuis verder revalideren. Of hij dat advies nou echt ten harte neemt? Oordeel zelf.

Streaken

In videobeelden is te zien hoe Dusty met DieTim naakt over voetbalwedstrijden van amateurclubs rent. Ieder zo z’n ding zeggen we maar… Check de video hieronder:

 

Gepubliceerd op: 11 oktober 2021

Bron

Tags