EOTB-Shirley is volgende realityster met 'Alleen Fans'-account, geeft voorproefje

Ken je Shirley Cramer nog? De blondine deed mee aan 'guilty pleasure'-programma's Temptation Island VIPS (als vriendin van Damian Diepeveen) en Ex On the Beach. Zoals ongeveer al haar Temptation- en EOTB collega's probeert ze sindsdien aan de weg te timmeren als influencer, dankzij haar Instagram accounts waarop ze regelmatig spannende foto's in uitdagende pakjes post. Nu gaan ze nog een stapje verder, met het lanceren van 'Alleen Fans'-account. 

eotb shirley

Fortuin 

Steeds meer realitysterren ontdekten al dat er met website, waarop extra pikante content achter een betaalmuur wodt aangeboden, een fortuin te verdienen is. Voor een euro of 20 per maand kunnen mensen toegang krijgen tot deze content. Onder meer Temptation-collega's Fabiola Volkers, Rosanna Voorwald, Megan en Milou (foto's hier!) ontdekten al hoe ze tienduizenden euro's per maand kunnen verdienen en ook Shirley volgt nu hun voorbeeld.

Fijn voorproefje

Om de lancering van haar accounts te promoten, geeft Shirley alvast een fijn voorproefje door middel van een aantal pikante foto's op haar Instagram-pagina, waar ze misschien nog wel het beste te beschrijven is als een Nederlandse versie van Pamela Anderson. En om eerlijk te zijn, heel veel pikanter kan het eigenlijk al niet...

Check het voorproefje op het 'Alleen Fans-account en meer moois van EOTB Shirley hier:

eotb shirley

Bron en beeld: Instagram Shirley Cramer

Gepubliceerd op: 23 juli 2021

Tags

×