Er komt een Expeditie Robinson seizoen met alleen ex-finalisten!

Het einde van het huidige seizoen van Expeditie Robinson is bijna in zicht, helaas! Ben je er nog niet klaar mee? Dan hebben we goed nieuws. Er komt binnenkort een nieuw seizoen en naar het schijnt zijn de kandidaten allemaal ex-finalisten van vorige seizoenen!

expeditie robinson kandidaten

 

Zanzibar

Het is nog niet officieel naar buiten gebracht, maar het is inmiddels wel uitgelekt. De crew zou zelfs al op locatie zijn en het schijnt dat de deelnemers heel binnenkort ook al richting het eiland vertrekken. Waar het precies gaat plaatsvinden is ook nog niet officieel naar buiten gebracht, maar de kans is heel groot dat dat Zanzibar is. Zanzibar ligt aan de oostkust van Tanzania. Daar zouden de bouwwerken van de proeven al zijn geïnstalleerd. 

Ex-finalisten? 

Een heel leuk detail is dat de deelnemers waarschijnlijk ex-finalisten gaan zijn. 'The Battle Of The Fittes' om het beestje maar even bij z'n naam te noemen. Het schijnt dat Kay Nambiar - winnaaar van Expeditie Robinson 2014 - één van de kandidaten is. De rest van de deelnemers is nog niet bekend.

Videoland

Het seizoen zal enkel te zien zijn op Videoland en wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Geraldine Kemper. 

Gepubliceerd op: 6 december 2021

Bron

Tags