Er komt een nieuwe seizoen van de Nederlandse voetbalserie 'All Stars' bij BNNVARA

BNNVARA en producent Rolf Koot hebben tegenover AD bekend gemaakt dat er een nieuw seizoen van de voetbalserie 'All Stars' in ontwikkeling is. Regisseur Jean van de Velde werkt ook mee aan de nieuwe serie. Hij regisseerde eerder al de televisieserie en de twee bioscoopfilms (All Stars (1997) en All Stars 2: Old Stars (2011). 

De serie gaat All Stars & Zonen heten en dient als doorstart van de serie. Alle oorspronkelijke acteurs uit de eerste film keren terug voor de serie. Het is de bedoeling dat de serie in juni / juli opgenomen wordt, zodat het in het najaar op tv kan verschijnen. Het is echter nog maar de vraag of deze planning door kan gaan in verband met het corona virus. 

Wie de zoons van Danny de Munk, Kasper van Kooten, Thomas Acda, Raymi Sambo, Peter Paul Muller en Daniël Boissevain, gaan spelen is nog onbekend. Wat er met het personage Hero gebeurt - in de eerste film gespeeld door de overleden Antoine Kamerling - is nog niet bekend, maar hij zal in ieder geval niet worden vervangen door een andere acteur, aldus het AD. 

Gepubliceerd op: 13 april 2020

Bron

AD

Tags