Ex Jeffrey haalt gemeen uit naar 'clown' Gordon

De wereld was onlangs in diepe rouw nadat Gordon's relatie met de 29 jaar jongere Jeffrey, met wie hij onlangs naar Dubai verhuisde, na een relatie van zo'n drie maanden op de klippen liep. Inmiddels gaat het gelukkig allemaal weer een stuk beter met de zanger, zo laat hij weten op Instagram. Jeffrey lijkt echter nog een rekening open te hebben staan bij Gordon, en haalt gemeen naar hem uit.

jeffrey gordon

Smeken om 8e kans

Met een foto waarop Gordon te zien is waarop hij vanaf een berg over de zee uitkijkt wil hij laten weten dat het weer helemaal goed met hem gaat sinds de breuk met Jeffrey: "Beste beslissing ooit om alleen verder te gaan", schrijft hij erbij. Korte tijd later schrijft Jeffrey echter op zijn Insta Stories: "Een uur geleden nog smeken om een 8e kans...", met daarachter een clown-emoji.

Vreemdgegaan?

De reden voor de sneer zou wel eens kunnen zijn dat Gordon niet helemaal trouw is geweest tijdens de kortstondige relatie tussen de twee. Wanneer een volger Jeffrey namelijk aanspreekt op de sneer, antwoordt hij veelzeggend:  "Ben jij ooit bedrogen?"

Check de post van Gordon en de sneer van Jeffrey hier:

Bron en beeld: Shownieuws, Instagram

Gepubliceerd op: 27 november 2021

×