Fabiola Volkers stuurt schaamteloze DM aan premier Mark Rutte

Fabiola Volkers kreeg landelijke bekendheid door haar deelname aan het 'guilty pleasure'-programma Temptation Island, waarin ze als verleidster het hoofd van Niels van der Zanden op hol wist te jagen. Net als veel andere reality tv-collega's verdient de blonde krullenbol tegenwoordig grof geld met het plaatsen van pikante content op OnlyFans. Met een DM aan premier Mark Rutte laat ze nu zien geen helemaal geen schaamte te kennen.

fabiola volkers mark rutte

DM aan Mark Rutte

Fabiola laat met bizarre stunts al regelmatig zien dat ze niet te beroerd is om ver te gaan om de aandacht op zichzelf te vestigen, waarin ze niet zelden haar lichaam in de strijd gooit. Van ditzelfde lichaam is ze nu afhankelijk met haar OnlyFans account, In een DM aan Rutte vraagt ze dan ook wanneer de sportscholen weer open gaan, omdat ze een bepaald lichaamsdeel moet kunnen trainen.

In het bericht schrijft ze: "Beste Mark Rutte.. Wanneer mogen de sportscholen weer open? Ik moet me kontje trainen. Zodat ik hem goed kan verkopen op Only Fans.”

Check de DM van Fabiola Volkers aan premier Mark Rutte hier:

fabiola volkers mark rutte

Onlangs was Fabiola al in het nieuws, nadat ze uit het Van der Valk-hotel in Haarlem was gezet. Hierop zette ze onderstaande video online:

Check hier meer beelden van Fabiola Volkers:

Bron en beeld: AXED.nl

Gepubliceerd op: 8 mei 2021

Tags

×