Lol: deze fake-Thierry Baudet van Arjen Lubach is geniaal

Loading Video...

We kennen Thierry Baudet allemaal en iedereen heeft er waarschijnlijk een andere mening over. Of je fan bent of niet; we durven te wedden dat je niet wist dat Thierry een broer genaamd Gerri heeft. Zo leert Arjen Lubach je nog wat tijdens Zondag met Lubach!

De broer van Thierry

Thierry lijkt sprekend op zijn broer Gerri, maar goed: dat is dan ook het hele idee achter een Deepfake (een techniek om met kunstmatige intelligentie realistische video's/foto's te maken die eigenlijk niet echt zijn). Gelukkig is de video nog even grappig. Of ze qua innerlijk ook op elkaar lijken...? Tja, daar voor moet je de video even bekijken!

Zondag met Lubach

Zondag met Lubach is een satirisch televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Arjen Lubach. Daarin steekt Lubach de draak met het nieuws van de afgelopen week, in de Amerikaanse Late Night Show-stijl, vanachter een bureau en via mediafragmenten, infographics en onderzoeksjournalistiek. Het programma pakt regelmatig de politieke agenda aan en weet moeilijke onderwerpen op een eenvoudige manier uit te leggen.

Zo maakte het programma onlangs een hilarische video, waarin de vetrekkende President Trump de nieuwe president Joe Biden alvast een videotour geeft door het Witte Huis. Deze kun je hier terugkijken.

Bron en beeld: Youtube Zondag met Lubach, Wikipedia

 

Gepubliceerd op: 8 februari 2021

Bron

Tags