Familie betaalt jou 7400 euro per maand om vakantiefoto's voor ze te maken

We hebben hier al vaker absolute droombanen besproken, zoals bijvoorbeeld 1.000 dollar per dag krijgen voor het eten en testen van pizza's. Of betaald krijgen om de hele dag porno bekijken. Maar we hebben nu weer een absolute droombaan te pakken, een familie betaalt namelijk 7.400 euro per maand voor iemand die mee op vakantie gaat en foto’s maakt van ze. SAY WHAT!?

Maar hoe zit dit precies? Een familie is daadwerkelijk opzoek naar een vakantiefotograaf voor hun vakanties. De familie biedt een jaarsalaris van 80.000 pond, oftewel 7.400 euro per maand. Daarnaast neemt de familie de kosten van reizen, hotels en eten op zich en je krijgt 30 vakantiedagen. Klinkt fantastisch!! 

Als je eenmaal de baan hebt, zal jij als fotograaf de familie vergezellen bij Formule 1 races in Monaco en Abu Dhabi, gaat mee duiken in de Malediven, naar carnaval in Rio De Janeiro en op skivakantie in het Franse Val d’Isère. De baan gaat in februari van start en heeft een contractsduur van 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging. 

Solliciteren kan via hier! 

Gepubliceerd op: 11 december 2018

Tags