Famke Louise doet toch maar niet meer mee en wordt supermarkt uitgezet

Famke Louise maakte zichzelf in september 2020 flink belachelijk door als woordvoerster van de #ikdoeenietmeermee-beweging aan te schuiven bij Jinek. Hier deed ze de legendarische uitspraak "Ik heb superveel respect voor c*rona". Na een gesprekje met IC-baas Diederik Gommers bedacht ze dat ze misschien toch wat te hard van stapel was gelopen en bleek ze ineens wel aan de kant van het kabinet te staan. Inmiddels is ook dit weer verleden tijd en heeft ze besloten toch maar niet meer mee te doen.

famke louise denzel supermarkt

Overheidscampagne

Na haar optreden bij Jinek besloot Famke zich toch maar wat meer te verdiepen in de redenen van de maatregelen en werd ze zelfs dikke maatjes met Gommers. Ze besloot vervolgens zelfs mee te werken aan een overheidscampagne om begrip te kweken voor de maatregelen. Nu is ze blijkbaar weer tot andere inzichten gekomen.

Geen mondkapje

Zoals gezegd, Famke en haar vriendje Denzel, met wie de 'influencer' binnenkort een kindje verwacht, werden gespot in een supermarkt. De twee zouden zich daarbij niet aan de maatregelen hebben gehouden door geen mondkapje te dragen, wat daar verplicht is. Hierop zouden de twee zijn aangesproken en werden ze de supermarkt uitgezet. Juicekanaal Reality.fbi meldt: “Het viel al op dat ze de enige waren die zonder mondkapje op liepen. Waarop ze door het personeel vriendelijk zijn verzocht de winkel te verlaten. Hier zouden ze zonder problemen gehoor aan hebben gegeven.

Check het bericht van Reality.fbi over Famke Louise die niet meer meedoet hier:

famke louise supermarkt

Gepubliceerd op: 9 januari 2022

Tags