Famke Louise geeft middelvingertje aan degene die 'pikante foto's' lekte

Afgelopen week kwam Story met het nieuws dat er pikante n*aktfoto's van Famke Louise gelekt zouden zijn. Volgens Famke zelf zijn deze echter nep en gaat het om bewerkte foto's.

Story schreef onlangs: “Op de beelden is onder meer te zien hoe Famke met niets aan op een boot én in huiselijke kring poseert. De beelden lijken authentiek, maar het management van Famke wilde daarop geen reactie geven aan Story.”

Famke heeft nu op haar eigen Instagram wél gereageerd op de 'gelekte foto's'. Volgens de influencer zijn deze echter hardstikke nep en ze bedankt de makers van de bewerkte foto's dan ook voor de aandacht. Bovendien steekt ze nog even een middelvingertje naar ze op.

Check de reactie en de recente posts van Famke hier:

famke louise

famke louise

Check hier meer van Famke Louise.

Je weet hoe Famke is. Ze probeert ook lekker te werken aan haar lichaam en dat laat ze dan ook zien op deze foto's. Ik denk dat ze wel even moet doorfietsen, want straks krijgt ze het nog koud ook met dit luchtige pakje. Anyway, we laten haar lekker trainen en zien de nieuwe foto's van de tweede trainigssessie wel weer verschijnen.

Model

Naast haar muzikale carrière  met liedjes als Froem Froem klust ze ook bij als model. In 2017 verscheen mevrouw Meijer, ja ja Meijer is haar achternaam, in het RTL 5-programma Models in Paris. Famke was toen dat hele seizoen te zien en maakte toen ook een aantal fotosessies. Hieronder twee kiekjes van Famke Louise als 'model'.

Bron en beeld: AXED.nl, Instagram Famke Louise, JFK

Gepubliceerd op: 21 januari 2021

Tags