Bokslegende Floyd Mayweather weet niet van Youtuber te winnen

De bokspartij tussen Floyd Mayweather en Logan Paul is afgelopen nacht in een gelijkspel geëindigd. Dit is enigszins verrassend te noemen, aangezien Mayweather in zijn carrière als profbokser al zijn 50 gevechten won, waarvan 27 door middel van een Knock-Out. 

floyd mayweather logan paul

Logan Paul

Logan Paul werd bekend als Youtuber, met een kanaal met maar liefst 23 miljoen volgers. Eerder stond hij alleen twee keer tegenover de Britse mede-Youtuber KSI in de ring, waarvan hij één partij verloor en een partij in een gelijkspel eindeigde. Weinig mensen zullen hun geld dan ook op Paul hebben gezet, toen hij tegen de recordkampioen Mayweather in de ring stapte voor een demonstratie-gevecht.

Geen winnaar

Hoewel Mayweather de partij grotendeels domineerde, bleef Logan Paul 8 rondes lang redelijk goed op de been, door zijn lengte- en gewichtsvoordeel goed te gebruiken. De partij eindigde dan ook zonder winnaar. Na afloop toonde Mayweather en Paul respect voor elkaar: “Ik had plezier”, zei Mayweather na het gevecht. “Je moet je realiseren dat ik geen 21 meer ben, maar het is goed om met deze jongens om te gaan.” “Hij is beter dan ik dacht dat hij was” ‘Hij heeft me vanavond verrast. Ik had plezier.’ Paul zei: "Shit, man, ik wil niet dat iemand me vertelt dat iets nooit meer onmogelijk is. Het feit dat ik hier ben met een van de beste boksers aller tijden bewijst dat de kansen kunnen worden overtroffen."

 

Check de highlights van het gevecht tussen Floyd Mayweather en Logan Paul hier:

Bron en beeld: AXED.nl

Gepubliceerd op: 7 juni 2021

Tags

×