Garage uitrijden blijkt onmogelijke opgave

De een is wat getalenteerder dan de ander, maar we kunnen allemaal wel wat. Daarbij heeft niet iedereen dezelfde kwaliteiten als de ander. Autorijden is daar een mooi voorbeeld van. Soms zie je mensen achter het stuur van een auto, waarbij je je afvraagt hoe zo iemand er ooit in is geslaagd een rijbewijs te bemachtigen. Zo ook in deze video.

garage uitrijden

Onmogelijke opgave

Voor deze dame bleek het uit de garage uit te rijden van haar Audi Q5 een bijna onmogelijke opgave. Het koste haar dan ook bijna 4 minuten voordat ze erin geslaagd was zichzelf en har auto te bevrijden. Je moet er niet teveel over nadenken dat dit soort mensen aan hetzelfde verkeer mogen deelnemen als jij en ik...

Enorme ravage

Voordat mensen seksistische grappen gaan maken, het zijn echt niet alléén vrouwen die er flink op los kunnen stunten achter het stuur. Zo zagen we onlangs nog deze beelden van twee ongelooflijke klunzen die met een te hoge bestelbus een parkeergarage inreden. In plaats van dezelfde weg achteruit terug te rijden, richtten ze een enorme ravage aan. Deze beelden check je hier.

Check hier hoe het garage uitrijden een bijna onmogelijke opgave blijkt te zijn:

Bron en beeld: Skoften

Gepubliceerd op: 15 juli 2021

Tags