Gast heeft geen sleutelbenen en kan daardoor de gekste dingen

De meeste mensen hebben twee ogen, een neus, een ribbenkast, twee longen... Nou ja, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Natuurlijk zijn er uitzonderingen: mensen die een been minder hebben of maar één arm.

Geen sleutelbenen

Maar iemand die zijn sleutelbenen mist: dat is al helemaal uniek! De 19-jarige Corey Bennet uit de Verenigde Staten is geboren zonder sleutelbenen. Dat komt omdat hij de zeldzame aandoening Cleidocraniale Dysostose heeft. Een moeilijk woord, maar waar het op neerkomt is dat mensen met deze aandoening de ontwikkeling van botten en tanden beïnvloedt. Dat resulteert er in dat Corey super flexibel is, omdat hij inderdaad geen sleutelbenen heeft. Het geinige is: als je Corey ziet lopen, lijkt er alsof er niks aan de hand is!
 

TikTok-famous?

Dat is inmiddels zijn unique selling point geworden op TikTok. Hij heeft ongeveer 90.000 volgers van over de hele wereld die hem dagelijks zieke dingen ziet doen. Zo heeft hij de Shoulder Clapping-challenge in het leven geroepen: hij 'klapt' net zo lang met zijn schouders tot hij beroemd is! Dat duurt wat ons betreft niet zo lang meer. Check een paar van zijn video's hieronder!

 

 

Gepubliceerd op: 14 april 2021

Bron

Tags