Gast verrast vreemden met HotWheels van hun eigen auto

Het zijn de kleine dingen in het leven die het vaak doen. Dit beseft ook HotWheels fanaat die zichzelf de Need4Cars. Op zijn TikTok account plaatst hij talloze video's waarin hij eigenaren van bijzondere auto's verrast door een HotWheels van hun eigen auto achter hun ruitenwisser te doen.

hotwheels need4cars

HotWheels

Need4Cars is een fanatieke verzamelaar van HotWheels, de bekende model autootjes. Zijn collectie bestaat dan ook uit duizenden van deze autootjes, waarvan hij er altijd een aantal in zijn auto heeft liggen. Wanneer hij op straat een bijzondere auto tegenkomt, waarvan hij op dat moment een HotWheels-model bij zich heeft, doet hij deze achter de ruitenwisser van deze auto en wacht hij van een afstandje tot de eigenaar terugkomt. De reacties van de verraste eigenaar filmt hij vervolgens, waarna hij de video op zijn TikTok-kanaal, met inmiddels meer dan 1,1 miljoen volgers, post.

Check hier een aantal video's van Need4Cars waarin hij vreemden verrast met een HotWheels van hun eigen auto:

@need4zcars

Thats one mean looking Tesla, it deserved it I hope they liked it ##fyp ##care ##tesla ##carpage ##love ##positivity ##passion ##cars ##gift ##drift.

♬ Pieces - AVAION

@need4zcars

Another happy Car enthusiast, it was worth the wait ##fyp ##hotwheels ##cars ##carpage ##wrx ##sti ##diecast

♬ Pieces - AVAION

Gepubliceerd op: 2 juli 2021

Tags