Gast heeft vreemdste reactie als hij met vriendin van vriend in bed wordt betrapt

Tussen vrienden bestaat de ongeschreven regel dat elkaars exen verboden terrein zijn, in ieder geval tot de liefdesverdriet lang en breed verwerkt is. Het overtreden van deze regel is dan ook hoogverraad. De gast in deze video werd betrapt terwijl hij met de ex van zijn vriend in bed lag, en had vervolgens een hele vreemde reactie.

Uit elkaar

De filmer en de dame in kwestie waren duidelijk kort geleden uit elkaar gegaan, want uit de video wordt duidelijk dat hij met zijn eigen sleutel is binnengekomen. Daar treft hij zijn vriend aan die gezellig op de bank ligt te slapen met zijn ex, samen met de kat en de honden, alsof hij al jaren niks anders doet.

Vreemde situatie

Uiteraard is de filmer woedend op het stel, en een vreemde situatie ontstaat. In plaats van op te springen en weg te rennen of duizend maal zijn excuses aan te bieden en uit te leggen dat het allemaal niet de bedoeling was geweest, doet hij alsof hij gewoon doorslaapt! De wraak van zijn vriend zal echter zoet zijn, want de verrader blijkt zelf verloofd te zijn en kan de bruiloft hoogstwaarschijnlijk vergeten, na het online zetten van de video.

Check de vreemde reactie van de gast die in bed wordt betrapt met ex van vriend hier: 

Bron en beeld: Clint.be

 
 

Gepubliceerd op: 29 maart 2021

Tags

×