Gast zet ontvoering in scène om werk te skippen

Je wordt nét een minuut voor je wekker wakker, het is nog donker en guur buiten en je weet: vandaag wordt ronduit k*t. Het liefst wil je je werk afbellen en je nog een keer omdraaien, maar dat heb je vorige week ook al gedaan. Now what?

Toch maar mokkend naar je werk gaan? Nah, niet echt een optie als het aan de 19-jarige Amerikaan Brandon ligt. Hij zag het ook helemaal niet zitten om naar zijn werk te gaan en besloot een heel goede en geloofwaardige smoes te bedenken. Nou ja: dat was de bedoeling.

Ontvoering in scène zetten

Nu vraag je je natuurlijk af wat zijn perfecte en geloofwaardige smoes is: hij heeft zijn eigen ontvoering in scène gezet. Ja, zeker. Op geloofwaardigheid scoort deze smoes toch wel echt een... magere 3. Maar Brandon nam het erg serieus! 

Kidnapping

Het vond allemaal afgelopen februari plaats. De lokale politie kreeg een melding dat er een jongeman was gevonden met vastgebonden handen en een bandana in zijn mond. Je raadt het al: dat was Brandon! Brandon vertelde de politie dat hij door twee mannen was ontvoerd en knock-out was geslagen. De politie vond het echter een vreemd verhaal en al snel kwam de aap uit de mouw dat Brandon alles verzonnen had. Nu heeft zijn werkgever hem ontslagen. Tsja. Was te verwachten. 

Check de video voor meer over de 'ontvoering':

 

Gepubliceerd op: 3 april 2021

Bron

Tags