Gasten bouwen achtertuin om tot superziek waterpretpark

Ah, de afgelopen week is eindelijk de zomer begonnen. Heerlijk die temperaturen, maar soms net iets té warm. Dan wil je natuurlijk afkoelen. Dat kan het beste bij de zee of aan een meertje. Of zoals deze gasten doen: een waterpretpark bouwen in je eigen achtertuin! Het kan allemaal tegenwoordig.

Rik Kleeven en Jesper Weijs

Woon je ver van het strand af of moet je kilometers fietsen naar het dichtstbijzijnde meertje om lekker af te koelen? Balen, maar niet voor lang meer. Als je het voorbeeld volgt van de Nederlandse YouTubers Rik Kleeven en Jesper Weijs tenminste.

waterpretpark

Waterpretpark

Rik en Jesper wonen in het Limburgse Oirlo en maken al een lange tijd video's op YouTube. Dit keer hebben ze een erg unieke video gemaakt; ze hebben namelijk een eigen waterpretpark in hun eigen achtertuin gebouwd (als je in de Randstad woont: het is vrij normaal om in Limburg een grote achtertuin te hebben... ;))

Sick

De twee gasten kochten voor 10.000 euro een aantal zwembaden en andere materialen om een volwaardig waterpretpark te bouwen waar Duinrel nog een puntje aan kan zuigen. En dat is heel erg goed gelukt! We verklappen nog niet te veel, maar check vooral de video hieronder waarin Rik en Jesper je laten zien hoe ze het hebben gefixt en vooral ook wat het eindresultaat is. Wij hebben er maar één woord voor: superziek! 

Check het geniale waterpretpark hier:

 

Gepubliceerd op: 23 juli 2021

Bron

Tags