Gebroken man maakt emotionele video voor zijn ex-vrouw

Loading Video...

De man in deze video heeft net een scheiding met zijn (inmiddels ex) vrouw achter de rug. We gokken dat de reden van de scheiding iets heftigs was, want de man nam namelijk een emotionele video voor zijn vrouw op, waarin goed te zien is dat het leven zonder haar voor hem eigenlijk geen zin meer heeft... Not!

Barstende ruzie

Kijk: een scheiding is nooit leuk. Of je nou als goede vrienden uit elkaar gaat of met barstende ruzie waarbij het servies door de woonkamer vliegt en je elkaar het licht niet in de ogen gunt. Een scheiding is niet leuk. Punt. Maar of je daarna je exvriend of -vriendin achteraf moet uitdagen om wél ruzie te maken... tsja, dat is geheel aan jou :-).
 

Spicy video voor ex vrouw

De man in deze video koos er in ieder geval wel voor. We weten niet de achtergrond van hun scheiding is, maar dat er drama gaat komen van de video die hij haar doorstuurde? Absoluut ja! Hij stuurt haar een heel spicy video door en die kan jij in de video hierboven checken! Zou jij dit durven door te sturen naar je exvriend of -vriendin? En welke charmeur van je viriendengroep zou dit 100% overkomen? 

Bron en beeld: Youtube

Gepubliceerd op: 7 maart 2021

Bron

Tags