Gênante foto bezorgt vrouw meer Tinder dates dan ooit

In een wereld van schoonheidsidealen en perfectie moet je jezelf natuurlijk altijd van je beste kant laten zien. Of niet?! De freelance schrijfster, Julia D’Orazio  besloot het een keer over een andere boeg te gooien. Na al de mooie en sexy foto’s die ze van zichzelf op Tinder en andere dating apps zetten. Besloot ze het een keer te proberen met een foto van zichzelf vanuit een wat gênante hoek. Het resultaat?! ze kreeg meer dates dan ooit!

Je zou zeggen dat je normaal gesproken altijd de beste foto van jezelf zou gebruiken als je via een dating app opzoek gaat naar een nieuwe liefde. Maar blijkbaar bied dit geen garantie als je een nieuwe lover aan de haak wilt slaan. Dit bewijst Julia D’Orazio dan ook door een foto die middenin een spectaculaire val werd genomen, terwijl ze aan het duinsurfen is in Chili te gebruiken. Ze vertelde: “Met deze foto wilde ik aantonen dat ik om mezelf kan lachen en dat ik mezelf niet al te serieus neem en dat ik niet bang ben om iets nieuws te proberen.”

Blijkbaar bleek haar tactiek te werken: “Ik kreeg nog nooit zoveel reacties als toen ik die foto postte.” Julia vroeg aan een aantal mannen waarom ze gereageerd hadden en kreeg ontzettend leuke antwoorden. “Iedereen post foto’s die moeten laten zien hoe ‘cool’ ze zijn en deze foto van jou terwijl je keihard op je bek gaat, is gewoon grappig.” Een ander schreef: “Het feit dat je om jezelf kan lachen is erg aantrekkelijk.”.

Helaas heeft Julia voorlopig nog geen relatie overgehouden aan haar foto-avontuur, maar ze heeft wel een les geleerd. “Ik kan zeker zeggen dat het posten van de foto van mijn gênante val het waard was. Oké, niemand van deze mannen is tot nu toe de ‘ware’ gebleken, maar het tonen van een andere kant van mezelf werkte bevrijdend en zorgt er hopelijk voor dat ik in de toekomst wel verliefd word.”

Gepubliceerd op: 29 maart 2019

Bron

Tags