Deze geniale 1-april-grap had je al die jaren kunnen gebruiken

Had jij er vroeger op school ook altijd zo'n hekel aan om 's ochtends zo vroeg naar school te fietsen en daar naar saaie lessen te luisteren van nog saaiere docenten? Die smoesjes om niet naar school te komen moesten wel origineel blijven, anders werden ze ongeloofwaardig.

Het beste smoesje ooit

Een paar maanden in het nieuwe jaar waren je smoezen wel op en wist je niet meer goed wat je nú weer kon verzinnen. Als het aan TikTok'er Anna Swirski ligt, kun je één smoes elk jaar weer opnieuw gebruiken, namelijk op 1 april. En heel eerlijk: we hadden dit heel graag willen weten toen wij nog naar school gingen. Waarom hebben we hier nooit over nagedacht?!
 

1 april

Misschien dat je de smoes ook kunt gebruiken op je werk, maar de kans is groot dat het niet helemaal werkt, omdat je vaak niet een paar uurtjes per dag werkt. Oordeel zelf maar in de video hieronder of je de smoes kunt gebruiken! Kon Anna niet eerder met deze geniale tip komen?! Man, man, man. We zijn niet de enige die de smoes knettergoed vinden, want haar TikTok-video is inmiddels meer dan 3 miljoen keer bekeken en ruim 600.000 keer geliked. 

 

@swizzlesticks123

##greenscreen every April 1st... works every time  ##fyp ##YasClean

♬ A Thousand Miles - Vanessa Carlton

Gepubliceerd op: 3 april 2021

Bron

×