Gesprek met Coca Cola-fanaat in First Dates neemt hilarische wending

First Dates; wat zouden we zonder ons dagelijkse datevertier op de Nederlandse televisie moeten? De eigenzinnige kandidaten en hun eerste ongemakkelijke gesprekken met hun blind date. Wat een concept, mensen... Een van zo'n eigenzinnige kandidaat is Mark.

First Dates

De 42-jarige Mark uit Almelo is een opvallende verschijning die van de week in een aflevering van First Dates zat. Een heel sympathieke man die nog nooit een date heeft gehad en stoer genoeg is om zich op te geven voor het programma!
 

Coca Cola 

Gelukkig hoeft zijn date zich geen zorgen te maken dat er geen gespreksonderwerpen zijn, want Mark kan honderuit praten over zijn Coca Cola-verzameling! Hij heeft echt van alles: van servies tot aan beeldjes. Dus je snapt natuurlijk wat barman Victor voor hem mag inschenken. En dáár komt de aap uit de mouw! 

Check het hilarische fragment met de Coca Cola-fanaat in First Dates hier:

Bijzonder trucje

In een eerdere aflevering nam het toch al ongemakkelijke gesprek een verrassende wending toen de mannelijke deelnemer uit het niets vroeg of zijn date een bijzonder trucje kon, en ook zijn eigen bijzondere trucje liet zien. Dit leverde een hele bijzondere situatie op. De beelden hiervan check je hier.

Bron en beeld: DailyBuzz

Gepubliceerd op: 4 maart 2021

Bron

Tags