Glazen brug van 100 meter hoog breekt terwijl toerist er op staat

Je hebt vast weleens gehoord van glazen bruggen op tientallen meters hoogte. Voor een grote groep mensen is dat een no go: no way dat zij daar op gaan lopen! Doodeng om geen grond onder je voeten te zien. Wat als je te pletter valt? Dat overkwam bijna een toerist in China.

Als je last van hoogtevrees hebt, dan is het een idee om dit artikel niet meer door te lezen. We gokken dat je er vannacht niet door gaat slapen, want mán: wij schijten al zeven kleuren in onze broek. 

Brekende brug

Een toerist in China besloot om tijdens een storm op een glazen brug te lopen die ongeveer 100 meter hoog was. Vanaf de glazen brug kijk je uit op het Piyan-gebergte. Normaal gesproken een mooi uitzicht, maar we vragen ons af of de toerist in kwestie er ook maar iéts van heeft meegekregen. De windstoten van ongeveer 145 kilometer per uur zorgde ervoor dat de glazen loopplaten versplinterden terwijl de man eroverheen liep. Een nachtmerrie, dus. 

Nachtmerrie

Gelukkig wist de man zich net op tijd vast te klampen aan de leuningen van de brug, want anders was hij al die meters naar beneden gedonderd. Onthou: de windstoten raasden nog steeds als een debiel om de man heen, terwijl hij zich langzaam aan naar het einde van de brug wist te kruipen. Brrrr... De toerist is later gecontroleerd in het ziekenhuis, maar hij mocht al snel weer gaan. Een trauma? Die heeft -ie wel vast...

Gepubliceerd op: 10 mei 2021

Bron

Tags

×