Golf-bestuurder komt erachter dat je ook bij een illegale meeting afstand moet houden

Wanneer je gek bent op gepimpte auto's, ben je misschien wel eens op een illegale auto-meeting geweest. Hierbij komen autofanaten naar een kort van tevoren bekend gemaakte locatie, om hun uitgebouwde bakkies te laten zien, burnouts te doen, hun nieuwe subwoofers te laten horen en dragraces te doen tegen andere getunede Golfjes. Helaas gaat het nog wel eens mis.

auto meeting

Bezoekje aan de garage

Ook in deze video zien we beelden van zo'n illegale auto-meeting, waarbij een bestuurder van zo'n Volkswagen Golf erachter komt dat het ook tijdens zo'n meeting verstandig is om afstand van je voorganger te houden, in het geval die onverwachts op de rem gaat staan. Het resulteerde dan ook in het geven van een kusje aan de Audi A1 voor hem en voor beide betrokkenen een bezoekje aan de garage.

Motor-meeting

Niet alleen tijdens een auto-meeting gebeuren er ongelukken. Ook tijdens meetings van motorfanaten wil er nog wel eens wat mis gaan. Zo zagen we onlangs hoe het weggeven van een showtje van motors met verlengde achterbruggen tijdens een motor-meeting van de Feverclub in Oosterhout flink misging. De beelden daarvan vind je hier.

@adamgolfr94

##craah ##JDPassItOn ##fypシ ##fypsounds ##carmeets ##audia1##repair

♬ Oh No - Kreepa

Bron en beeld:TikTok adamgolf94

Gepubliceerd op: 16 juni 2021

Tags

×