Gordon wil niet dat zijn 24-jarige nieuwe vriendje hem 'daddy' noemt

Gordon is een vaak te zien op televisie - vaak in combinatie met Gerard 'Geer' - maar de man is nu met wat andere dingen bezig. Met zijn 56 jaar zou je denken dat hij relaties zoekt met mannen van zijn leeftijd, maar niets is minder waar. Onlangs heeft hij weer een jonkie aan de haak geslagen.

Gordon nieuwe vriendje
 

24 jaar

Niet iemand die 10 of 20 jaar jonger is, maar nog veel jonger. Gordons nieuwe aanwinst is de 24-jarige Bijenkorf-verkoopmedewerker Jeffrey de Visser. Dat scheelt dus 32 jaar. Bij veel mensen komt er dan een bepaalde term hiervoor naar boven, maar daar hoeft Gordon helemaal niets van te weten.

Toyboy of Daddy

In het Vlaamse programma Waarheid Durven of Doen. Daar laat hij weten dat niemand hem 'toyboy' of 'daddy' moet noemen: “Nee, geen toyboy. Ik haat dat woord. Net zoals daddy, dat vind ik ook zo erg.” Wij zijn nog een beetje in dubio, want de term klopt uiteraard wel... ;-)

Kritiek

iWat Gordon er zelf van vindt dat hij wéérr iemand die net tiener-af is heeft gekozen? “Ja, natuurlijk jong. Je gaat toch niet op een oud laken liggen of wel? Ik heb nu ook een kind weer. Van 25. Die breng ik ook elke ochtend naar school. Hahaha.” Kritiek doet Gordon hem dan ook helemaal niets. Is goed, Dadd-... Gordon!

Dit is Jeffrey, het 24-jarige nieuwe vriendje van Gordon:

 

 

Gepubliceerd op: 27 augustus 2021

Bron

Tags