Gozer is te dronken om thuis te komen, politie vraagt om hulp in groepschat

Je kent het wel. Je gaat op stap met een aantal vrienden en eentje is er al zwaar wasted voordat je uberhaupt richting de kroeg vertrokken bent. Eenmaal daar wordt hij uiteraard niet binnen gelaten... Maarja, pech voor hem, hij komt wel weer thuis denk je dan.

Dat dachten de vrienden van de 20-jarige Cameron uit Cardiff, Wales, dus ook! Cameron had een drankje te veel op en kwam de kroeg niet binnen. Hij besloot daarom huiswaarts te keren, maar dan ging niet helemaal zonder slag of stoot. Hij kon de weg terug namelijk niet meer terug vinden..

Gelukkig voor hem, kwam hij een behulpzame agent tegen die hem wel even thuis wilde brengen. Cameron was alleen zo naar de klote dat hij zijn eigen adres niet meer kon herinneren. De agent vroeg daarom of hij Cameron's telefoon even mocht lenen om zijn vrienden om hulp te vragen. Dit leidde vervolgens tot het briljante gesprek in de screenshots hieronder.

In eerste instantie reageerden de vrienden nog vrij nuchter

Maar daarna vonden ze het toch allemaal wel een beetje een raar verhaal

De politie kon er zelf allemaal wel om lachen

En leverde ook nog even bewijs.

Cameron is uiteindelijk veilig thuis gebracht door de agent. De volgende ochtend werd hij wakker met een flinke kater. Maar natuurlijk ook met een mooi verhaal om aan iedereen te vertellen. Er zijn toch weinig mensen die kunnen zeggen dat ze zijn thuis gebracht door een agent omdat ze een drankje te veel op hebben. Even een klein applausje voor deze bazen agent *klap* *klap* *klap*

Gepubliceerd op: 17 maart 2017

Bron

Tags