'Grap' Michael van der Plas en vriendin Naomi valt verkeerd: 'Ziek en kinderachtig'

Natuurlijk houden we allemaal wel van een goede practical joke op z'n tijd, maar niet iedereen is er echter even goed in. Ook een grap op Instagram van realitysterren Michael en Naomi van der Plas valt totaal verkeerd bij hun volgers, en zorgt dan ook voor boze reacties.

Uit elkaar

De ex van Samantha 'Barbie' De Jong en zijn vrouw Naomi deden onlangs alsof ze besloten hadden om uit elkaar te gaan. Zaterdag postte het stel echter ineens het bericht op Instagram dat het allemaal een grap was. Michael schreef: "Voor iedereen die hoopte dat wij uit elkaar waren. Jullie hebben pech, want wij zijn nog steeds samen. Naomi gaat straks een filmpje online zette waarom wij deze slecht grap online hebben gezet. Ze wil in ieder geval alle getrouwde mannen bedanken voor hun medeleven en de dickpics natuurlijk."

Ziek en kinderachtig

Hun volgers kunnen echter helemaal niet lachen om de 'grap'.  Zo reageren ze vooral met: "Kinderachtig", "hoe oud ben je" en "alles voor de volgers". Ook denken veel mensen aan de kinderen. "Hele slechte grap dit. En helemaal omdat die weirdo's met een baby bezig zijn en daar dus ook 1 dikke grap van maken", en "De enige die hier last van gaan hebben zijn die kinderen. Die zien later alles op internet staan van hun vader, moeder en bonusmoeder. Jullie zijn hun stabiele factor, zet dit niet op die manier op internet." Weer een ander schrijft: "Enige die hier de dupe van zijn, zijn die twee dappere kindjes die al zo beschadigd zijn." Een van de volgers vat de reacties in één zin samen: "Belachelijk, zielig, ziek en kinderachtig."

Reactie Naomi

Naomi heeft op haar Instagram inmiddels gereageerd op de commotie die ontstaan is rond de grap. Ze schrijft: 

Please take a coffee, sit back & relax. Er is veel “gedoe” rondom de actie van @michaelvdplas2020 en mij.

Maar om even duidelijkheid te creëren. Dit is tot stand gekomen omdat er de laatste tijd heel erg veel gestookt wordt tussen ons. Zoveel mensen die ons prachtige gezin kapot proberen te maken. Dus dit in combinatie met een verlengde van 1 april hebben ons doen besluiten al die misgunners is de dag van hun leven te bezorgen.

Excuus voor al mijn oprecht lieve volgers die het wel goed met ons voor hebben en ons het beste gunnen. Mike en ik zijn dol gelukkig met elkaar en worden op zeker 110 met elkaar. Nogmaals excuus voor al mijn lieve volgers maar ik was al die niks gunners zo zat!

Heel veel liefs van ons 
&
Geniet van jullie paasweekend"

 michael naomi van der plas

Bron en beeld: Shownieuws

Gepubliceerd op: 4 april 2021

Tags

×