Grappenmakers geven wielrenner een chocolade vla-douche

Wielrenners, niet iedereen is groot fan van ze. Ze willen namelijk nog wel eens het idee hebben dat de openbare weg van hun is, en weigeren daarbij massaal het fietspad te gebruiken. Dit vaak tot grote irritatie van hun medeweggebruikers, en sommige mensen voelen zich dan ook geroepen om deze wielrenners een lesje te leren, waarbij ze soms net iets té ver gaan. Zoals in het geval van de grappenmakers in dit filmpje.

Vla over de datum

De grappenmakers in kwestie komen er achterin een busje achter dat de vla, waar ze net zo'n zin in hadden, over de datum is. Ongetwijfeld vanuit de nobele gedachte om voedsel niet zomaar te verspillen, komen ze op het idee om de vla toch nog een nuttige bestemming te geven, door een wielrenner een verfrissende douche te geven. Ok, de grap is op (over) het randje, maar vooruit. 

Verrekte koekwaus

Trouwens, de oplettende kijkers onder ons herkennen de grappenmakers in het filmpje misschien nog wel, dan wel in een iets jongere versie. Het filmpje is dus nog een heel stuk meer over de datum dan het pak vla. Maar ja, lekker boeie. Verrekte koekwaus!

Check de grappenmakers die een wielrenner een vla-douche geven hier:

Bron en beeld: DailyBuzz

Gepubliceerd op: 25 februari 2021

Tags