Hakken vast in afvoergoot, vrouw neemt hele afvoergoot mee naar huis

Hoge hakken zijn natuurlijk ontzettend mooi, maar soms kunnen die elegante peilers ook ontzettend onhandig zijn. De 20-jarige Tia-Rae uit Londen weet dat sinds kort maar al te goed. Toen ze na een avondje stappen wakker werd, kwam ze tot de ontdekking dat ze een gedeelte van het straatmeubilair mee naar huis had gesleept. Bij haar voordeur lag namelijk een afvoergoot met daarin haar twee hakken.

Toen ze de afvoergoot zag liggen, wist ze niet zo goed meer hoe die daar terecht was gekomen. Waarschijnlijk was ze zo dronken dat ze vergeten was dat ze het gehele rooster mee naar huis had genomen nadat ze vast was komen te zitten. Na een tijdje begon het haar te dagen en herinnerde ze zich dat ze uit de taxi was gesprongen en dat ze met haar beide voeten vast kwam te zitten in het gootje. 

Na wat wrikken en trekken kwam ze tot de ontdekking dat haar hakken muurvast in het afvoerrooster zaten. ‘Maar echt niet dat ze haar mooie hakken ging achterlaten!’ Daarom besloot ze het gehele rooster eruit te halen en mee naar huis te nemen. Nadat Tia-Rae een foto van het spektakel op Instagram had gedeeld, Bleek dat er tal van vrouwen waren die in dezelfde situatie terecht waren gekomen. Nadat ze met enige moeite haar hakken los wist te krijgen, heeft ze de afvoergoot weer terug gelegd op de plek waar hij thuishoorde.

Gepubliceerd op: 24 februari 2019

Bron

Tags