Cabaretier Hans Teeuwen doet ook zijn plasje over Bilal Wahib

Loading Video...

We hebben allemaal de ophef over rapper Bilal meegekregen de afgelopen dagen. Zo niet? Dan heb je echt onder een steen geleefd. Iedereen in Nederland heeft een mening over de rapper en zo ook cabaretier Hans Teeuwen: hij laat zich ook even horen over de situatie.

hans teeuwen

Hans Teeuwens Youtube-kanaal

Cabaretier Hans Teeuwen kennen we natuurlijk door zijn felle mening die hij graag laat horen en daar ook niet bang voor is. Sinds kort is hij een YouTube-kanaal gestart (wat trouwens een aanrader is!) en Bilal ontgaat ook zeker niet zijn aandacht. 

Back to the start: Bilal, wie?!

Nog even voor de mensen die geen idee hebben waar we het over hebben: Bilal ging afgelopen week live op Instagram toen hij in contact kwam met een 12-jarig jongetje. Bilal vroeg of hij zijn geslachtsdeel kon laten zien voor 17.000 euro en dat deed het jongetje. Heel Nederland was (terecht) in rep en roer en het duurde dan ook niet lang voordat Bilal werd opgepakt door de politie. Inmiddels zijn we een paar dagen verder en ie-de-reen heeft een mening over hem.

Morele verontwaardiging

Precies over die morele verontwaardiging in Nederland heeft Hans Teeuwen een video gemaakt. Check de video hierboven. Ben jij het met Hans eens? 

 

 

Gepubliceerd op: 26 maart 2021

Bron

Tags