Hans Teeuwen-remixers gaan door: Keiharde hardstyle versie van Lockdown L*L

Net als heel van Nederland, zit ook Hans Teeuwen momenteel in lockdown, daarom vroeg de bekende caberatier zich onlangs hardop (zingend) af: Wat moet ik met m'n lul in de lockdown? Ook veel creatievelingen in Nederland zitten in een lockdown, en grijpen deze tijd aan om Hans Teeuwen's Lockdown Lul door de remix te halen.

Nadat we eerder onder meer al een 80's, een reggea en een koor-remix voorbij zagen komen, hebben de creatievelingen niet stilgezeten, en hebben we nu ook een keiharde hardstyle remix. En als Defqon dit jaar door mocht gaan, ga je deze laatste sowieso tijdens het Power Hour voorbij horen komen.

Daar kom je wel ff lekker van de feeststemming, of niet dan?

Check de hardstyle remix van Hans Teeuwen's Lockdown Lul hier:

Check ook onder meer de '80's, reggea en de koor-remixen van Hans Teeuwen's Lockdown Lul via deze link.

Hans Teeuwen

Teeuwen werd bekend in de jaren negentig met zijn harde en  absurde humor. Hij starte als duo met zijn maat Roland Smeenk die helaas in 1992 overleed. Hans ging solo verder en kwam in 1994 met zijn eerste geniale programma. Als snel werd hij razend populair en won de harten van het brede publiek. Zijn geniale shows zijn natuurlijk een lekkere bron voor producers om te sampelen. Zijn humor hoor je dan ook verwerkt in diverse tracks van hardcore en dance producers. Van Dj Dolf, tot aan Neophyte en zo ook Frequencerz en Jack of Sound die een edit maakt van Hans Teeuwen zijn Snelkookpan sketch. Luister hem hieronder.

Bron en beeld: Youtube Stefan Adams

Gepubliceerd op: 23 januari 2021

Tags