Harry Vermeegen woedend om Ibiza-incident Lil Kleine: 'Wat een loser!'

Waren het de afgelopen tijd vooral André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen die voor het sensatienieuws zorgden, inmiddels hebben ze het stokje overgedragen aan Lil Kleine en zijn vriendin Jamie Vaes. Afgelopen week verscheen het nieuws dat er een incident had plaatsgevonden op Ibiza, waarbij Jaimie gewond zou zijn geraakt en de rapper gearresteerd werd. Sportjournalist Harry Vermeegen is woedend en laat dit in een video duidelijk weten.

harry vermeegen lil kleine

Met een fles geslagen

Lil Kleine, in het gewone leven gewoon Jorik Scholten, rapte in de afgelopen jaren aardig wat geld bij elkaar, zo laat hij ook regelmatig zien op Instagram. Bij gebrek aan optredens op dit moment, is het stel daardoor vooral op vakantie, en spenderen ze meer tijd in Dubai en op Ibiza, dan dat ze in Nederland zijn en waarbij het nog wel eens uit de hand wil lopen. Zondag verscheen het nieuws dat Jaimie in een net geopend hotel 's nachts bebloed bij de receptie om hulp zou hebben gevraagd. Lil Kleine werd even later gearresteerd, nadat hij zich eerst in het hotel verstopt zou hebben. Daarbij zou hun hotelkamer kort en klein geslagen zijn en er drugs aangetroffen zijn. Volgens de geruchten zou de rapper zijn vriendin met een fles hebben geslagen. Omdat Jaimie geen aangifte tegen hem deed, werd Jorik korte tijd later weer vrijgelaten.

Wat een loser!

Harry Vermeegen steekt zijn mening doorgaans niet onder stoelen of banken, en haalt in een video hard uit naar Lil Kleine. Hierbij schrijft hij: "Wat een loser, die Lil Kleine, bijgenaamd Jorik Scholten! Slaat zijn vrouw. Beste vrienden, regel 1: met geen vinger raak je ooit een vrouw aan, regel 2: je draagt haar op handen!"

Check de woedende Harry Vemeegen om het Ibiza-incident met Lil Kleine hier:

Bron en beeld: Youtube Harry Vermeegen

Gepubliceerd op: 25 mei 2021

Tags