Hebben: Zieke villa met o.a. thuisbioscoop, zwembad en bar te koop!

Woon jij nog als eind-twintiger of begin-dertiger op de zolderkamer van je lieve oudertjes? Het wordt inmiddels tijd om het nest te verlaten, die druk voel je zelf vast ook. Hopelijk heb je in al die jaren flink wat kunnen sparen, want dan kun je deze vette villa op de kop tikken! 


 

Zieke villa

We hebben weer een mooie villa voor jullie kunnen vinden. Dit huis (of beter gezegd: dit gigantische megahuis) heeft heel veel wat je hartje begeert. We gooien 'm er meteen in: de thuisbioscoop. Fan-tas-tisch, meer willen we er niet over kwijt. Ten tweede heb je een lekker binnenzwembad, want wat heb je aan een buitenzwembad als het maar 14 dagen in het jaar zomerweer is? En last but not least: de sauna waar je bijna een feest in kan geven!

Veel poen

Mooier kunnen we het niet voor je maken, wel ietsjes slechter... Dit geweldige huis kost maar liefst €4.700.000 euro. Eh... ja, vandaar onze eerdere opmerking of je wel genoeg gespaard hebt. Het huis staat in het dorpje 't Harde, wat eigenlijk op de Veluwe is. Je krijgt er zelfs een gigantische achtertuin bij! Dat is dan weer een meevaller. 

Wat je nog meer krijgt is... *tromgeroffel*

  • Woonoppervlak: 1.104 m², perceelgrootte: 8.035 m²

  • Aantal kamers: 13 (5 slaapkamers)

  • Aantal badkamers: 4, plus 2 aparte toiletten

  • Badkamers voorzien van sauna, stoomcabine, 3 ligbaden, 4 douches en 4 toiletten

  • Verder voorzien van airco, lift, jacuzzi en domotica


Enthousiast geworden? Check de foto's:

 

Gepubliceerd op: 4 juni 2021

Bron

Tags