Vet: Hier in Nederland kun je real life Call of Duty spelen met paintball-guns

Heb jij tijdens het spelen van Call of Duty ook regelmatig gedacht dat je dit een keer in het echt wil spelen? Oké, oké: zonder echte wapens natuurlijk, maar bijvoorbeeld met paintball-guns! Precies dát kun je in Nederland gewoon doen!

Gamen

Zo'n potje (of 10) Call of Duty geeft je ook gewoon een adrenalinekick: het is immers ook mega vet om je te verstoppen voor de vijand en hem neer te schieten voordat hij jou ziet. Het spel is megaverslavend, maar dat is absoluut terecht. Hoe zou het zijn om dit in het echt te doen?
 

Call of Duty maps in het echt

Dat kunnen jij en je vrienden binnenkort ondervinden tijdens een paintballsessie bij Paintball Games in het dorp Venhorst (Noord-Brabant). Bij Paintball Games kun je in vier verschillende maps jezelf he-le-maal uitdagen in Call of Duty-stijl. Een van die mappen is Grove Yard: een groot veld waar rompen van vliegtuigen liggen. Ook is er een map die lijkt op de moerassen uit Vietnam. De derde map kun je je manoeuvreren door smalle en verlaten straatjes. De laatste map lijkt het meest op CoD; de map Shipment. 

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt? Check de beelden in onderstaande Instagrampost! 

Gepubliceerd op: 8 mei 2021

Bron

Tags