Dit is hoe bizar rijk oud-actrice Nikkie Plessen is

Nikkie Plessen kennen de meeste mensen vooral van haar carrière als soap-actrice, maar tegenwoordig verdient ze haar geld als model, ondernemer en tv-presentatrice. En dat doet ze alles behalve onverdienstelijk, zo schrijft website Manly.nl. Nikkie zou inmiddels namelijk dik multimiljonair zijn!

nikkie plessen

Carrière

De 35-jarige Plessen werd bekend door haar rollen als Marieke de Jong in Onderweg naar Morgen en als Nikkie in Goede Tijden, Slechte Tijden. Haar carrière werd hierna echter pas echt gelanceerd. Zo verdient ze tegenwoordig als influencer zo'n 30.000 euro met het promoten van producten op haar Instagram account met ruim 510 duizend volgers, iets wat ze dan ook zo'n 2 á 3 keer per week doet.

Kledingmerk

Bovendien heeft ze haar eigen kledingmerk NIKKIE, dat internationaal wordt verkocht en record na record breekt. Ook is ze te zien in het programma Dragons' Den, waar ondernemers hun businessideeën aan haar mogen pitchen. 

Alles bij elkaar wordt haar vermogen door Quote geschat op een slordige 28 miljoen (!) euro! Het leverde haar dan ook een plekje op in Quotes Top 100 Jonge Miljonairs. 

Bron en beeld: Manly

Gepubliceerd op: 2 april 2021

Tags

×