Hoe iedere jongen vroeger zijn eerste chickie scoorde

De hyena tactiek.

Een van de oudste tactieken om een meid aan de haak te slaan is de hyena tactiek. Lees in het volgende stappenplan hoe deze tactiek precies werkt.

1. Zoek een groep meiden die in een kring staan. Probeer de meest onzekere te spotten. Als dit gelukt is ga je erachter staan. Niet direct toehappen, maar gewoon even blijven staan.

2. Als je ‘confidence barometer’ hoog genoeg is stap je naar voren en sla je je beide armen om de heupen van je prooi.

3. Nu komt het moment van de waarheid voor de hyena. De meid zal voelen dat ze ‘gehyenad’ wordt en aangezien ze onzeker is zal ze direct naar haar vriendinnen kijken. Deze vriendinnen zijn belangrijk in het proces, zij kunnen je met hun blik maken of breken. Hier heb je als hyena weinig invloed op. 
Bij een afkeurende blik; Pak je verlies en druip met opgeheven hoofd af op zoek naar de volgende prooi.
Bij een goedkeurende blik; Ga door naar stap 4.

4. Je bent binnen. Nu is het wachten tot het moment waarop je je overwinning kunt vieren. Tot die tijd is het mogelijk de prooi te laten voelen wat je in huis hebt door je eigen heupen naar voren te bewegen (Hyena tactiek voor gevordereden). Op een gegeven moment zal de prooi zich echter omdraaien en zoals het de echte Duitse hyena’s betaamt wordt er niet gepraat maar direct gezoend. Na afloop is het mogelijk nog wat woorden te wisselen, maar dat hoort er eigenlijk niet bij want hyena’s praten niet.

Succes!

Via https://www.facebook.com/ZoffStories

Gepubliceerd op: 18 september 2015

Bron

Tags