Dit is hoe rijk Dries Roelvink is en wat een optreden van hem kost

De allerbeste zanger van Nederland zal hij nooit worden, maar dat betekent niet dat Dries Roelvink veel reden tot klagen heeft. De 62-jarige volkszanger draait inmiddels al aardig wat jaartjes mee en heeft zijn financiële zaakjes daarbij bijzonder goed voor elkaar, zo beweert Manly.

Gele zwembroek

Behalve als zanger, was Dries te zien in de zeven seizoenen tellende reality-serie De Roelvinkjes, waarin hij en zijn gezin gevolgd worden in hun dagelijkse leven. Bovendien ken je hem waarschijnlijk van zijn rol in een ANWB-reclame, waarin hij in een gele zwembroek rondliep. Volgens Manly hoeft hij dan ook niet op een houtje te bijten/.

Optredens

Hoewel hij momenteel natuurlijk even geen optredens kan doen, hoeft Dries zich voorlopig geen zorgen te maken. Normaal gesproken vangt hij namelijk zo'n 2.400 euro per optreden, waarvan hij er al gauw 20 per maand doet. Dat brengt jaarlijks al 576.000 euro in het laatje, al moet hij daar vermoedelijk nog wel een gedeelde van afdragen voor zijn crew.  Voor zijn gele zwembroek-reclame verdiende Dries bijna 100.000 euro.

Totale vermogen Dries Roelvink

Hoeveel de flamboyante Amsterdammer aan de realityserie verdiende is niet bekend, maar Manly schat zijn totale vermogen op maar liefst 10 miljoen euro! 

René van der Gijp kan ook wel lachen om Dries Roelvink:

Bron en beeld: Manly, Youtube, Instagram Dries roelvink

 

 

Gepubliceerd op: 2 februari 2021

Tags