Deze hond kan niet stoppen met lachen

Loading Video...

De 39-jarige Jamie en haar hond Hannah zijn sinds de adoptie van Hannah in 2016 dikke matties. De twee doen álles samen. Ook nu Hannah al wat ouder is en inmiddels wat mankementen vertoond. 

Hannah heeft namelijk sinds een tijd de diagnose gekregen van reuma en is inmiddels daar al een paar keer voor geopereerd. Helaas knapte Hannah hier niet van op, waardoor de hond nu geen lange wandelingen meer kan maken én heel langzaam loopt. De vele uurtjes buiten wandelen konden de twee daarom niet meer doen...

Lachen

... of toch wel? Jamie ging niet over één nacht ijs en besloot de reuma van Hannah op een creatieve manier op te lossen. Ze kon de reuma natuurlijk niet weghalen, maar ze kon er wel alles aan doen om alsnog de leuke wandelingen te doen! Check bovenstaande video om te zien wat Jamie's creatieve oplossing was. Wij zeggen: met vlag en wimpel geslaagde actie! 

Hond in een rolstoel?!

Jamie is niet het enige baasjes wat alles voor haar huisdier over heeft, ook de Australische Suzanne lost de kwalen van haar hond creatief op. Zij heeft een heuse rolstoel laten maken, zodat haar hond Dudley tóch nog kon 'lopen'!

 

Gepubliceerd op: 19 februari 2021

Bron

Tags