Hond komt thuis met kunstgebit in zijn bek

Honden komen soms thuis met de raarste dingen die ze hebben gevonden tijdens het buitenspelen. Ook de Braziliaanse hond Pandora nam de meeste vreemde dingen mee. Hij kwam namelijk met een kunstgebit in haar bek terug.

Toen de hond van Lucas Alves Magalhães uit São Paulo in de tuin aan het spelen was, zag haar baasje van een afstand dat Pandora iets merkwaardigs had opgegraven. Ze rende namelijk rond door de tuin met een vreemd object in haar bek. Toen Lucas Pandora bij zich riep om te zien wat ze had gevonden kwam hij niet meer bij van het lachen. “Toen ze haar hoofd om tilde zag ik dat ze een kunstgebit in haar bek had zitten.”

Nadat de hond het kunstgebit had opgegraven was hij vast komen te zitten in haar bek, hierdoor leek het net alsof het haar eigen tanden waren. Nadat Lucas een aantal foto’s van Pandora had gemaakt, haalde hij het kunstgebit weer uit haar bek. Volgens Lucas zou het kunstgebit dat Pandora had gevonden waarschijnlijk eigendom zijn geweest van de vorige bewoner, hij had hem in ieder geval nooit eerder gezien.

Gepubliceerd op: 27 februari 2017

Bron

Tags