Huizenmarkt 2021: Verkoper ruimt niet eens meer op voor de foto's op Funda

Iedereen heeft op een punt in leven een (lichte vorm) van een Funda-verslaving gehad. Hoe heerlijk is het om te gluren in andermans huis? De huizen zijn vaak tiptop in orde gemaakt wat de verslaving nog erger maakt. Toch gaat een Funda-advertentie niet altijd op deze zorgvuldige manier. Maar blijkbaar maakt dit in de Nederlandse huizenmarkt van tegenwoordig niets meer uit.

Funda

Je huis verkopen en op Funda plaatsen is een goed idee. Je verkoopt het namelijk vrij snel! Alleen moet je er wel voor zorgen dat je huis goed op orde is en dat er geen rommel is. Dat is deze makelaar en verkopende partij in ieder geval niet gelukt.

Rommel

Je zou denken dat je als verkopende partij zo voordelig mogelijk je huis op Funda wil zetten. Dan is er immers meer interesse! Die urgentie ontbrak nogal en dat leverde... erg boeiende en bijzondere foto's van het huis op. Het huis is namelijk alles behalve aantrekkelijk en het heeft een heel creatieve kijk nodig om door deze bende heen te kijken. We zijn benieuwd voor hoeveel geld dit huis uiteindelijk wordt verkocht... De Kopen Zonder Kijken-crew en Rob Geus zouden hier in ieder geval een heel duidelijke mening over hebben. Dat is wel zeker! Check de foto's hieronder: 

 

Gepubliceerd op: 8 oktober 2021

Bron

Tags