Humberto-kijkers verbazen zich over 'onherkenbare' Dirk Kuyt: 'Van Bommel lijkt meer op Kuyt'

 

Veel mensen was het nieuwe uiterlijk van Dirk Kuyt een tijdje geleden al opgevallen, maar veel kijkers van praatprogramma Humberto, met Humberto Tan, wisten zondagavond niet wat ze zagen. De oud-voetballer is na een aantal cosmetische behandelingen namelijk onherkenbaar geworden, zo blijkt wel uit de vele reacties op Twitter.

dirk kuyt

Nieuwe look

De voormalig voetballer van onder meer Feyenoord, Liverpool en het Nederlands elftal heeft sinds kort een totaal nieuwe look, waar wisselend op gereageerd wordt. Zo schrijven mensen naar aanleiding van zijn verschijning bij Humberto: "Al zou ik over hem gestruikeld zijn dan zou ik Dirk Kuijt niet herkend hebben", en een ander: "Van Bommel lijkt inmiddels meer op Kuijt dan Kuijt zelf."

Nieuwe vriendin

De reden van de 'hippe look' van Kuyt heeft volgens velen te maken met zijn nieuwe vriendin, Kate Ruinemans, voor wie Kuyt zijn vrouw verliet. "Mensen vragen zich af wat er met Dirk Kuijt is gebeurd. Die heeft een nieuwe vriendin... dat is wat er met Dirk Kuijt is gebeurd", schrijft een Twitteraar., die hieraan toevoegt: "Ik vind hem er beter uitzien dan vroeger..."
 

Check hier een aantal reacties op het nieuwe uiterlijk van Dirk Kuyt:

dirk kuyt

Bron en beeld: Shownieuws, Superguide, Humberto, Instagram Dirk Kuyt

Gepubliceerd op: 10 mei 2021

Tags

×