Huur dit privé eiland in de Filipijnen voor jou en je vrienden!

De beschikbaar We staan allemaal te trappelen tot we weer op zomervakantie kunnen. Lekker zwemmen, chillen en biertjes drinken met je vriendengroep! Wie zou daar nou 'nee' tegen zeggen? We hebben een heel toffe vakantiebestemming voor jou en je vriendengroep!


 

Floral Island Resort

In de Filipijnen is een fantastische plek te vinden: het eiland Floral Island Resort. Het eiland is voorzien van parelwitte stranden en omringd door een diepblauwe zee. Er is één restaurant te vinden en 6 villa's. En het mooie is? Je kunt het eiland vanaf 4 personen privé boeken met een maximum aantal van 16 personen! Dus: allemaal je koffer pakken en gáán!

Met je vrienden naar een privé eiland

Wie wil nou niet een keer in zijn leven 'eigenaar' zijn van een privé eiland? Iedereen lijkt ons! We moeten wel toegeven dat het geen goedkope vakantie wordt. Als je met 16 vrienden het eiland afhuurt, dan betaal je ongeveer 1.567 euro per nacht. Niet heel goedkoop dus. Maar: dan kun je wel massages boeken, kayaken in de mooiste zee én keihard chillen op je eigen privé eiland. Het is absoluut het sparen waard! Check de foto's maar alvast; hier word je geheid warm van. 

Je boekt de villa via Airbnb. Check de beschikbaarheid hier. 

 

Gepubliceerd op: 4 mei 2021

Bron

Tags