Iers strand wordt overspoeld met dildo’s

De lente is officieel begonnen en dat betekent dat we er weer lekker op uit kunnen gaan om bijvoorbeeld te gaan wandelen met de hond op het strand. En net als wij vinden die beesten het helemaal geweldig om lekker te banjeren door de duinen en op allerlei plekken rond te snuffelen. Alleen soms sta je toch even te kijken van wat ze allemaal mee terug brengen van hun wilde avonturen. Zo stond ook de Ierse Martin Kelleher met zijn mond vol tanden nadat zijn kleine hondje kwam aanzetten met een gigantische dildo in zijn bek. Waar de enorme dildo vandaan kwam blijft een mysterie. Sindsdien vindt de Ierse jutter bijna elke dag seksspeeltjes op het strand wanneer hij zijn hondjes gaat uitlaten.

De 41-jarige Martin wandelt elke ochtend eventjes met zijn hondjes over het strand van Quilty als hij een frisse neus wilt halen. Volgens hem is het er altijd erg rustig, stil en zouden er bijna nooit mensen op het strand komen. Waar de seksspeeltjes vandaan zouden komen blijft dan ook een groot raadsel. Het lijkt erop dat er tijdens een zware storm een grote zeecontainer van Christine le Duc te water is geraakt en zijn de seksspeeltjes op het Ierse strand aangespoeld.

Martin ziet de humor er wel van in en post iedere keer als hij weer een dildo tegenkomt een foto op internet. Zo vond de mazzelpik tijdens Pasen een roze Rabbit vibrator waarna hij een foto postte met het bijschrift “Ik heb de paashaas gevonden!”. Ook vond hij een reusachtige dildo nadat één van zijn geile keeshondjes eraan zat te likken. Hij belde direct zijn vrouw op om te vertellen dat hij weer een bijzonder exemplaar had gevonden, maar ze vertelde hem dat ze geen interesse had in de kunstpiemel. Mocht het mysterie worden opgelost, zal hij het laten weten! Tot dan blijft de Ierse strandjutter op de uitkijk staan naar de pikante seksspeeltjes en zal hij hier steevast verslag van doen.

Gepubliceerd op: 4 april 2016

Bron

Tags