Ijsschots breekt af terwijl 77-jarige oma poseert voor vakantiefoto

We willen allemaal de perfecte vakantiefoto en sommige mensen zijn best bereid om hier wat risico's voor te nemen. Één van die mensen is de 77-jarige Judith Streng uit Texas. Tijdens een trip naar IJsland ging ze bij het grootste gletsjermeer van het land, Jökulsárlón, op een ijsblok zitten. Terwijl zij op het blok ijs zat voor een foto, brak de ijsschots af en moest ze worden gered door een andere toerist.

Judith was samen met haar zoon op reis in Ijsland, toen zei een ’ijstroon’ tegenkwamen in het bevroren landschap. Terwijl de 77-jarige vrouw op de ijsschots zat, lachte en zwaaide ze terwijl ze poseerde voorhaar onvergetelijke vakantiefoto. Ze vertelde: “Ik heb altijd al een koningin willen zijn en dit leek me mijn kans. Toen ik er eenmaal op zat begon het te wiebelen en kwam er een golf, een hele grote golf. Ik wist dat ik weg gleed. Het liep dus allemaal iets anders af dan gepland.”

Toch maakte de zoon van Judith de foto’s van zijn moeder die afdreef op de ijsschots. Die foto’s werden gedeeld met de 24-jarige kleindochter van Judith, Catherine Streng, die ze vervolgens op Twitter plaatste. Het had heel anders af kunnen lopen, maar gelukkig was er een kapitein in de buurt die een cursus reddingszwemmen had gevolgd en de vrouw te hulp kon schieten. Uiteindelijk kwam ze er dus gelukkig met de schrik van af!

Gepubliceerd op: 2 maart 2019

Bron

Tags