Inbreker steelt lege vuurwerk dozen

Als de klok twaalf uur slaat tijdens oud en nieuw en we met vuurwerk en flessen champagne de straat op gaan om het te vieren, is er altijd een moment dat er een eind aan komt. Maar sommige mensen kunnen er geen genoeg van krijgen en gaan het liefst de hele nacht door met vuurwerk afsteken. Ook dit jaar was dit weer het geval. In Den Helder heeft een man ingebroken en dozen met vuurwerk mee genomen. Helaas voor hem waren de dozen leeg!

De bewoner van het pand aan de Sluisdijkerstraat in Den Helder hoorde rond 03:45 een harde klap. Toen hij ging kijken, zag hij dat het raam was ingegooid met een stuk steen en dat de dozen in de etalage er niet meer stonden. Blijkbaar was de inbreker zo haastig geweest, dat hij niet aan het gewicht kon voelen of er wel iets in zat. Waarschijnlijk heeft de dief raar opgekeken toen hij de verpakkingen open maakte. In de dozen zat namelijk helemaal niets. De dozen stonden alleen in de etalage als promotiemateriaal.

De inbreker zal waarschijnlijk niet zo knallend het nieuwe jaar in gaan zoals hij gehoopt had. De politie van Den Helder is druk bezig met het achterhalen van de dief maar tot nu toe nog zonder succes.

Gepubliceerd op: 2 januari 2017

Bron

Tags