Indoor speeltuin organiseert zuipavonden voor volwassenen

We danken God op onze blote knietjes dat er ondernemers bestaan die ons begrijpen in deze crisis. Zo ook het bedrijf achter de Britse indoor speeltuin Big Fun, die weet hoe ze mensen vast kunnen opwarmen voor wanneer de pandemie achter de rug is. 

Big fun voor 18 jaar en ouder

Big Fun droomt groots over het moment dat de maatregelen over zijn en ze hun deuren weer kunnen openen. Niet alleen voor de ouders en hun kroost, maar vooral voor iedereen die ouder is dan achttien jaar oud. Op vrijdagavond is het aan déze groep mensen om de indoor speeltuin over te nemen.

Alcohol + speelparadijs = yes!

Misschien denk je 'mwah' bij het idee om weer als vroeger van glijbanen te glijden en in de ballenbak te zwemmen, maar wat als er een nieuw element bij komt? Big Fun serveert namelijk alcohol op deze speciale Adult Night. Zie je je al met je dronken harses door de speeltuin denderen? Dit is natuurlijk voer voor de beste herinneringen met je vriendengroep! 

Happy Hour

Big Fun is de slechtste niet, want tussen 20:00 uur en 21:00 uur is er een Happy Hour waar je snotgoedkoop alcoholische drankjes op de kop kan tikken: twee voor de prijs van één! De entree is acht euro. Het enige wat ons nu nog tegenhoudt zijn de maatregelen. Ja, Mark en Hugo: we're looking at you. 

indoor speeltuin, big fun

Bron en beeld: Lifestylenova, big-fun-hull.co.uk

Gepubliceerd op: 9 maart 2021

Bron

Tags