'Insiders' exposen 'mégagierige' Lil Kleine: 'Alles is voor de show'

Lil Kleine staat erom bekend met geld te smijten, zo laat hij in ieder geval graag zien op zijn Instagram-pagina. Zoals wel vaker, blijkt de werkelijkheid daar echter mijlenver bij vandaan te liggen. De rapper zou namelijk extreem gierig zijn, zo blijkt uit verhalen van 'insiders'. 

Gierig

Kleine is de afgelopen weken vaak negatief in het nieuws, zeker nadat hij onlangs in een hotel op Ibiza werd gearresteerd na een vermeende mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes. Op het Instagram-account Juice Channel delen 'insiders' van de rapper nu hun opvallende ervaringen over hoe gierig hij echt is. Zo vertelt iemand over een verjaardag van Kleine:  “Alle vrienden van Jorik weten dat hij mégagierig is. Ook met zijn eigen verjaardag bijvoorbeeld, hij betaalt het eerste rondje en de rest moeten de gasten zelf betalen. Letterlijk alles daar is voor de show!” Hij vervolgt: “Hij ging met ons altijd op de VIP in Ibiza, en bestelde hij altijd flessen champagne. Tot de rekening kwam! ‘Ja, moet even bellen.’ Na de tweede keer hebben we hem gepakt en verteld hoe en wat.”

Goedkope wijn voor Jaimie

Een ander evestigt dit: “Ja klopt, hij is heel gierig en dit is al algemeen bekend in zijn kring. Hij doet alles voor het oog, vorig jaar ging hij barbecuën met zijn vrienden, gewoon thuis. Er was een hele dure fles wijn en duur vlees. Toen heeft hij dat allemaal verdeeld over zijn vrienden, en Jaimie werd overgeslagen, en kreeg een wat goedkopere fles wijn.”

Fooi

Ook een uitsmijter van een Amsterdamse nachtclub doet een duit in het zakje: “Ik heb nog een mooie over Jorik: ik stond een tijdje bij een club in Amsterdam als beveiliger. Wilde hij fooi geven, had-ie alleen maar een briefje van 20, vroeg-ie of ik 15 euro terug had. Ik zei: hoeft niet, blijkbaar heb je dat geld hard nodig.”

Flessen wijn

Weer een ander werkte in een club waar Lil Kleine vaak kwam: “Zo geen verrassing dit. Heb jaren bij zijn vaste club voor een avondje uit in Amsterdam gewerkt en deze man ‘kocht elke avond zoveel flessen’, eindstand staan al die flessen wekenlang in onze koelkast om weer opnieuw tevoorschijn gehaald te worden als ‘nieuwe flessen’ bij een ander avondje uit.” Hij vervolgt: “Ik ken ook iemand die bij Okura werkte en toen hij daar ‘woonde’ ging hij ook altijd moeilijk doen toen de rekening kwam, omdat hij ‘het altijd op Insta zette en dus gratis reclame maakte’. En soms liep ie ook gewoon weg zonder te betalen voor het eten en drank.”

Check hier de ervaringen van insiders over de 'gierige' Lil Kleine:

lil kleine gierig

Bron en beeld: AXED.nl, Instagram Juice Channel

Gepubliceerd op: 8 juni 2021

Tags

×