Vrouwelijke Rapper Sjors 'IrisQueen' doet poging tot scoren zomerhit van 2021

irisqueen zomerhit 2021

Afgelopen week schreven we nog over viral-sensatie Mart Hoogkamer, die dé zomerhit van het jaar te pakken lijkt te hebben met het nummer 'Ik ga zwemmen', maar de Leidenaar lijkt stevige concurrentie te krijgen. Ook IrisQueen, ook wel bekend als de 'vrouwelijke Rapper Sjors', doet een poging om de zomerklapper van 2021 te scoren.

In de schijnwerpers

Net als Rapper Sjors lijkt ook IrisQueen te denken net iets meer talent te bezitten dan ze in werkelijkheid heeft, en weet ze zichzelf nog al eens lichtelijk belachelijk te maken online. Aan de andere kant moet je zowel Sjors als Iris nageven dat ze zichzelf tóch regelmatig in de schijnwerpers weten te zetten en de nodige views te scoren. Zo zong ze onlangs een liedje voor Thierry Baudet tijdens een FvD evenement in Purmerend. De beelden hiervan vind je hier.

irisqueen zomerhit 2021

Pluspunten

IrisQueen heeft sindsdien dus niet stilgezeten en gebruikt haar rijzende sterstatus nu om een heuse gooi te doen naar de zomerhit van 2021 met het nummer 'Geboren Artiest'. Zoals een echte superster is ze in de bijbehorende videoclip bovendien niet te beroerd haar pluspunten in de strijd te gooien. 

Check de zomerhit van IrisQueen 'Geboren Artiest' hier:

Bron en beeld: Youtube

Gepubliceerd op: 20 augustus 2021

Tags

×