Jackpot voor vriend Emma Heesters: 'Dan komen de jarretels tevoorschijn...'

Het is bepaald geen straf om Wesley Hoedt te zijn. Behalve dat hij profvoetballer is bij de Belgische topclub Anderlecht, is hij namelijk al een tijdje samen met Emma Heesters, een van de meest begeerde vrouwen van Nederland. En deze Emma heeft in glamourmagazine Beau Monde een boekje open gedaan over hun avonturen tussen de lakens. 

emma heesters wesley hoedt

Keurig imago

In het interview wordt snel duidelijk dat Wesley met Emma aardig de jackpot te pakken heeft. “Ik heb misschien een keurig imago, maar Wesley weet inmiddels wel beter", aldus de 25-jarige zangeres. "Sensualiteit is belangrijk voor me; het is krachtig om als vrouw in de slaapkamer jezelf te durven zijn. Lingerie is daar een belangrijk onderdeel van.” Emma biecht dan ook op aardig wat pikante pakjes in de kast te hebben liggen.  “Ik draag altijd setjes, want ik kan er niet tegen als de beha en de string niet bij elkaar passen. En het moet kwaliteit zijn, niet dat goedkope kreukende satijn.”

Jarretels

“Mooie lingerie draag ik ook als ik niet bij Wesley in Brussel ben", vervolgt de blondine. "Dat draag ik gewoon voor mezelf. Als ik bij Wesley ben, komen de jarretels tevoorschijn, dan pak ik echt uit. Hij was dat niet gewend, dat het elke keer feest is in bed. Soms hebben we knallende ruzie, maar het zit gewoon goed. Dan is het extra leuk om in de slaapkamer uit te pakken met een mooi setje. Voor mezelf en voor hem, omdat het goed is om je best te blijven doen in een relatie.” Wij zijn jaloers...

Check hier wat fijne plaatjes van de vri3endin van Wesley Hoedt, Emma Heesters:

Bron en beeld: Beau Monde, Instagram Emma Heesters

Gepubliceerd op: 5 augustus 2021

Tags

×