'Jaimie Vaes gaat apart wonen van Lil Kleine en neemt zoontje Lío mee'

Lil Kleine en Jaimie Vaes waren vorige maand volop in het nieuws, nadat de rapper gearresteerd werd na een vermeende mishandeling van zijn vriendin in een hotel op Ibiza. De twee kwamen vervolgens met een videoboodschap waarin ze alle beschuldigingen ontkenden en dat het vooral was opgeklopt door de media. Daar trapte natuurlijk geen mens in en iedereen begreep wel dat hier meer aan de hand was. Dit blijkt ook wel uit een nieuw gerucht dat Privé momenteel verspreidt.

jaimie vaes

Appartement op Ibiza

Het weekblad stelt dat 'insiders' vertellen dat Jaimie Vaes een appartement bij Ibiza-stad heeft gevonden, waar ze zich samen met hun zoontje Lío gaat vestigen. Volgens vrienden wil ze daar'een nieuw leven' gaan opbouwen. De kans lijkt dus klein dat er in dit 'nieuwe leven' ook een plekje zal zijn voor Jorik. Het is dan ook maar de vraag of de 26-jarige rapper ook een sleutel zal krijgen van het appartement.

Cryptische boodschap

Onlangs plaatste Jaimie ook al een cryptische boodschap op haar Insta Stories, die de geruchten alleen maar lijken te voeden. Zo vloog ze alleen terug naar Amsterdam, waarna ze een foto van een leeg terras van hotel The Dylan plaatste, waar ze met haar beste vriend Koen Kardashian verbleef, met de tekst: "De grootste comeback? Jezelf weer gelukkig maken."

jaimie vaes

Check de videoboodschap waarin Lil Kleine en Jaimie Vaes onlangs alles nog ontkenden hier:

Bron en beeld: De Telegraaf, Shownieuws, Youtube

 

 

Gepubliceerd op: 15 juni 2021

Tags

×